Contact

Contactinformatie

R.S.T.V. Passing Shot

Ijsclubdwarsstraat 1

3061 GW Rotterdam

bestuur@passingshot.nl

Tip! Misschien staat het antwoord op jouw vraag al bij de Frequently Asked Questions onderaan deze pagina!

Word lid van onze Facebook. Binnen een dag zal je worden laten toegelaten, mits je lid bent! Hier zal je de laatste updates / inschrijflinks vinden.
Nee, dat is niet mogelijk. Je bent welkom om op een clubmiddag +/- avond te komen. Neem je racket mee om een balletje te slaan!
In de zomertijden kan je op Tennispark Kralingen gratis een balletje slaan (als er plek is). Het is wel zo sympathiek om na afloop even een drankje te kopen. LET OP: In de avond hebben wij geen voorang, dus bij drukte is er een kleine kans dat je kan vrijspelen!
De trainingen worden gegeven in een blok, je betaald 3 euro per les. Als je afwezig bent, betekent dat niet dat je niet hoeft te betalen.
In de zomer worden deze gehouden op Tennispark Kralingen. Je bent welkom op dinsdag en vrijdag tussen 19:00 / 22:00 en donderdag tussen 14:00 / 17:00. In de winter vind de clubmiddag plaats bij Victoria tussen 13:00 / 16:00 en de clubavond bij Aeolus Blijdorp tussen 20:00 en 22:00.
Om bij ons lid te worden moet je contributie betalen en in het bezit zijn van een Erasmus Sportpas (die wij voor je aan kunnen vragen). De contributie voor R.S.T.V. Passing Shot bedraagd €55-, dit is incl. lidmaatschap KNLTB. Heb je geen Erasmus sportpas? Wij vragen die voor je aan voor €109-,.
2 weken nadat je je hebt ingeschreven kan je bij de balie van Erasmus sport je pas ophalen.
De borrels zijn altijd bij Bierlokaal Locus Publicus (Oostzeedijk 364).
In het begin van het jaar begint de interne competitie voor nieuwe leden. Hier worden recreatief wedstrijdjes gespeeld. Waarna het feest in de kantine voortzet.
Indien je je lidmaatschap stop wilt zetten, stuur een mail naar secretaris@passingshot.nl Geef alsjeblieft ook de reden van uitschrijving voor onze administratie.