Tennis

Training

Bijna het hele jaar door worden er trainingen aangeboden door Passing Shot. In het najaar en voorjaar zijn deze trainingen op Tennispark Kralingen (1.5 uur per training) en in de winter in de hal op Aeolus Oledo en Victoria (1 uur per training). Er wordt training aangeboden voor elk niveau: van beginner tot 3. Wil je meer dan 1x per week trainen, dan is die mogelijkheid er ook.

De trainingen zijn erg goedkoop (3 euro per training). Je schrijft je in voor een trainingsblok en aan de hand van hoe lang het blok duurt, betaal je voor het hele trainingsblok.

De trainers worden verzorgd vanuit de club. Deze volgen elke week een schema, zodat elke slag wordt behandeld.

Clubmiddag & avond

Passing Shot organiseert gedurende het hele seizoen clubmiddagen en –avonden waarop leden van Passing Shot gratis een balletje kunnen slaan met andere leden. Tijdens deze clubmiddagen/-avonden is altijd minstens één iemand van het bestuur aanwezig, die er tevens voor zorgt dat er tennisballen aanwezig zijn. Verder ziet het bestuur erop toe dat mensen van vergelijkbaar niveau bij elkaar op de baan worden gezet, en dat de clubmiddag/-avond verder soepel verloopt. In het zomerseizoen (van april t/m oktober) worden de clubmiddagen en –avonden gehouden op Tennispark Kralingen aan de Ijsclubdwarsstraat 1, op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond en donderdagmiddag. In het winterseizoen wordt op donderdagmiddag getennist op Tennispark Victoria aan de Kralingseweg 226, en op vrijdagavond op Tennispark Blijdorp aan de Stadhoudersweg 181. Voor deze clubmiddagen/-avonden hoef je je als lid niet aan te melden; je kunt arriveren en vertrekken wanneer je wil, en alles is geheel vrijblijvend. Ook als je nog geen lid bent, maar je bent wel geïnteresseerd om lid te worden, ben je van harte welkom tijdens de clubmiddag/-avond. Je zult altijd verwelkomd worden door iemand van het bestuur. Een keer per maand is er een Wokkel. Op deze speciale clubmiddag speel je met iedereen die er is een dubbel van 4 games en achteraf doen we een drankje met z’n allen… en je raadt het al: Er worden wokkels gegeten!

Competitie

De voor- en najaarscompetitie is een van de leukste periodes van het tennisseizoen. Met meer dan 30 teams op 3 competitiedagen is Passing Shot erg actief op de tennisbaan. We bieden competitie aan op vrijdagavond, zaterdag , zondag en zondagavond. Voor elk niveau is er de mogelijkheid om competitie te spelen. Elke zondag wordt de competitiedag afgesloten met een teamstrijd of karaoke en op de laatste speeldag een BBQ!

 

Clubkampioenschappen

3 dagen per jaar strijden de tennissers van Passing Shot onder elkaar om de beste van de club te worden. Enkel, dubbel en mix op elk niveau! Zowel op als naast de baan wordt er tegen elkaar gestreden. Bij onze clubkampioenschappen schrijf je je in zonder dubbelpartner en word je willekeurig aan iemand gekoppeld.

Het Kralingen open is ons open toernooi wat we samen met LTC Kralingen organiseren. Het is een van de grootste graveltoernooien van Nederland. 9 dagen lang kan je op tennispark Kralingen genieten van veel mooie wedstrijden en een hoop gezelligheid. Er worden naast het toernooi nog veel meer dingen georganiseerd, zoals 2 feestavonden, overdag dj’s, extra terras, van de baan snack & nog veel meer!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Nieuw! Zet je meldingen aan om updates te ontvangen!    Ok No thanks