Training

Bijna het hele jaar door worden er trainingen aangeboden door Passing Shot. In het najaar en voorjaar zijn deze trainingen op Tennispark Kralingen (1.5 uur per training) en in de winter in de hal op Aeolus Oledo en Victoria (1 uur per training). Er wordt training aangeboden voor elk niveau: van beginner tot 3. Wil je meer dan 1x per week trainen, dan is die mogelijkheid er ook.

De trainingen zijn erg goedkoop (3 euro per training). Je schrijft je in voor een trainingsblok en aan de hand van hoe lang het blok duurt, betaal je voor het hele trainingsblok.

De trainers worden verzorgd vanuit de club. Deze volgen elke week een schema, zodat elke slag wordt behandeld.Clubmiddag & avond

3 dagen in de week organiseren wij een clubmiddag of avond voor alle leden van Passing Shot. Elke dinsdagavond (alleen buitenseizoen), donderdagmiddag en vrijdagavond. Passing Shot verzorgt banen en ballen, zodat iedereen kan komen tennissen. Dit is de ideale manier om andere tennissers te leren kennen en wekelijks een balletje te slaan. Een keer per maand is er een Wokkel. Op deze speciale clubmiddag speel je met iedereen die er is een dubbel van 4 games en achteraf doen we een drankje met z’n allen… en je raadt het al: Er worden wokkels gegeten!

Ben je van plan lid te worden bij Passing Shot of ben je net lid geworden? Wees dan zeker van de partij op de eerstvolgende clubmiddag!
Voor-en Najaarscompetitie

De voorjaarscompetitie is een van de leukste periodes van het tennisseizoen. Met meer dan 30 teams op 3 competitiedagen is Passing Shot erg actief op de tennisbaan. We bieden competitie aan op vrijdagavond, zaterdag , zondag en zondagavond. Voor elk niveau is er de mogelijkheid om competitie te spelen. Elke zondag wordt de competitiedag afgesloten met een teamstrijd of karaoke en op de laatste speeldag een BBQ!
Clubkampioenschappen

3 dagen per jaar strijden de tennissers van Passing Shot onder elkaar om de beste van de club te worden. Enkel, dubbel en mix op elk niveau!. Zowel op als naast de baan wordt er tegen elkaar gestreden. Bij onze clubkampioenschappen schrijf je je in zonder dubbelpartner en word je willekeurig aan iemand gekoppeld.
 

Kralingen Open

Het Kralingen open is ons open toernooi wat we samen met LTC Kralingen organiseren. Het is een van de grootste graveltoernooien van Nederland. 9 dagen lang kan je op tennispark Kralingen genieten van veel mooie wedstrijden en een hoop gezelligheid. Er worden naast het toernooi nog veel meer dingen georganiseerd, zoals 2 feestavonden, overdag dj’s, extra terras, van de baan snack & nog veel meer!