Welkom! Leuk dat je de QR code hebt gescand! 

Je bent natuurlijk enorm benieuwd met wie jij dit jaar competitie mag spelen. Ik zal je niet langer in spanning houden! Jij speelt volgend jaar in het team:

Passing Shot Heren 7!

Natuurlijk wil jullie jezelf even voorstellen aan elkaar – en beter nog, wil jij weten wie je teamgenoten zijn! Vanwege de AVG regels en omdat ik (Sid) dit veel leuker vind heb ik geen lijst met namen op deze pagina gezet. Wat je wel te weten krijgt is wie je captain is. Die krijgt een lijst met namen en telefoonnummers voor het geval je niemand aan de andere kant ziet. 

https://linkello.com/QDH_M2kFD
Captain: Joris Brader

Volg deze link om erachter te komen met wie jij in het team zit, en proost met elkaar op een voorspoedige competitie! De Almanakcommissie zou graag willen dat jullie dit moment gebruiken om wat vragen over julliezelf te beantwoorden. Zijn jullie klaar (of klaar met elkaar)? We verzamelen iedereen nog even in de nieuwe PS Avond 2.0 omgeving waar je kan dansen, spelletjes spelen, of gewoon even rustig met iemand kan chillen. De nieuwsgierigen onder ons kunnen hier ook de volledige teamindeling terugvinden en nabespreken.

Veel plezier en nogmaals; gelukkig nieuwjaar!

Link vragen Almanakcommissie: https://forms.gle/TrKE9f84aEnMxtpd8

Link algemene Zoom: https://hogeschoolrotterdam.zoom.us/j/4978541578

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!