De inschrijfperiode van Passing Shot loopt van 1 tot en met 31 augustus. Wanneer je je inschrijft ben je lid van 1 september tot en met 31 augustus. Omdat we geen onbeperkte banen en trainers hebben heeft Passing Shot een maximale capaciteit. Als deze niet bereikt is kan je je ook in januari inschrijven!

We willen natuurlijk iedereen een kans geven om bij Passing Shot te komen tennissen! Als de inschrijvingen heel hard gaan kan het voorkomen dat we moeten selecteren. We geven hierbij voorrang aan nieuwe leden die al een KNLTB bondsnummer hebben.

“… Een bondsnummer..?”
– 
Een bondsnummer is je KNLTB lidmaatschapsnummer. Als je (vroeger) ooit hebt getennist zal je deze al hebben. Zoek op deze website naar je naam om hem terug te vinden! 

“Ik heb al een bondsnummer!”
– 
Top! Vul deze dan meteen in bij het inschrijven om je kans om door de selectie te komen te vergroten.

“Ik heb nog geen bondsnummer.
– 
Geen enkel probleem! Zorg dat je je snel inschrijft! De eerste inschrijvingen komen er sowieso bij – zonder selectie. Moeten we toch selecteren? Dan laten we dat meteen in de bevestigingsmail weten!

We willen het natuurlijk liever niet, maar als je klaar bent met PS kan je gedurende het hele lidmaatschapsjaar uitschrijven. De eerste deadline om je uit te schrijven is voor 1 juli.

Als je je uitschrijft tussen 1 juli en 31 juli betaal je een uitschrijfboete van €30,-. Wanneer je je niet voor 1 augustus hebt afgemeld wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. We hebben je dan namelijk al aangemeld bij Erasmus Sport en de KNLTB, wat we niet meer terug kunnen draaien.

De contributie van Passing Shot is €50-. Indien je nog niet in het bezit bent van een sportpas voor dit jaar vragen wij deze voor je aan en komt hier €109,- bij. 

Je kan natuurlijk een sportpas zelf, of via een andere vereniging hebben aangeschaft. Geef dit aan in je inschrijving zodat je niet dubbel hoeft te betalen. Wij storten het dan zo snel mogelijk terug.

Omdat we aangesloten zijn bij Erasmus Sport is het verplicht om een sportpas te hebben als je lid wil worden van Passing Shot. Met je sportpas kan je (gratis) nog enorm veel andere dingen doen bij Erasmus Sport zoals groepslessen, squash, en nog veel meer!