Redenen om lid te worden bij R.S.T.V. Passing Shot

10 redenen om lid te worden

  1. Perfecte balans tussen sociale- en tennis activiteiten
  2. Ideale studentensport, altijd iemand om mee te spelen
  3. Elke week 3 clubmomenten om vrij te tennissen
  4. Trainingsmogelijkheden op ieder niveau
  5. Voor- en najaarscompetitie
  6. Verschillende commissies om actief lid te worden
  7. Iedere twee weken een borrel
  8. Activiteiten zoals valentijnsdiner, wintersport en Roland Garros
  9. Speciale activiteiten voor nieuwe leden
  10. Een open cultuur, iedereen is welkom

Terwijl de rest van de vereniging druk bezig is met de najaarscompetitie, wordt er voor de nieuwe leden de interne competitie georganiseerd. Vier dinsdagavonden staan in het teken van tennissen, gezelligheid en een biertje drinken. Er zal in teams onder leiding van oudere PS’ers gestreden worden voor de winst, zowel op als naast de baan. Dit is de perfecte manier om andere (nieuwe) leden en de vereniging te leren kennen! Alle niveaus zijn welkom!

Interne Competitie

Nieuwe Leden Activiteiten

Om andere nieuwe leden beter te leren kennen worden er speciale activiteiten voor alleen nieuwe leden georganiseerd. Voorgaande jaren waren dit activiteiten als speeddaten, BBQ’en, karaoke, lasergamen, een nieuwe leden toernooitje en glow in the dark golf. Deze evenementen doe je vaak met een gezellige groep van nieuwe leden en het bestuur.  Daarna volgt altijd een borrel waar ook oudere leden welkom zijn. Zo leer je op één avond iedereen kennen!

Passing Shot huist vele commissies om de ervaringen binnen deze vereniging nog leuker te maken! Zo is er onder andere een feestcommissie, een open toernooi commissie, een activiteitencommissie, een mediacommissie. Deze en nog vele andere commissies zorgen ervoor dat de leden van Passing Shot naast tennis ook kunnen genieten van andere activiteiten!

Commissies