Interne Competitie

Terwijl de rest van de vereniging druk bezig is met de najaarscompetitie, wordt er voor de nieuwe leden de interne competitie georganiseerd. Vier dinsdagavonden staan in het teken van tennissen, gezelligheid en een biertje drinken. Er zal in teams onder leiding van oudere PS’ers gestreden worden voor de winst, zowel op als naast de baan. Dit is de perfecte manier om andere (nieuwe) leden en de vereniging te leren kennen! Alle niveaus zijn welkom!

Nieuwe leden Activiteiten

Om mede nieuwe leden beter te leren kennen worden er speciale activiteiten voor hen georganiseerd. Voorgaande jaren waren dit activiteiten als speeddaten, BBQ’en, lasergamen en glow in the dark golf. Daarna volgt altijd een borrel waar ook oudere leden welkom zijn. Zo leer je op één avond iedereen kennen!

Passing Shot huist vele commissies om de ervaringen binnen deze vereniging nog leuker te maken! Zo is er onder andere een feestcommissie, een redactiecommissie, een activiteitencommissie, een mediacommissie. Deze en nog vele andere commissies zorgen ervoor dat de leden van Passing Shot naast tennis ook kunnen genieten van andere activiteiten!

Passing Shot