Passing Shot zoekt 51e Bestuur

Een bestuursjaar bij R.S.T.V. Passing Shot is een hele mooie uitdaging. Met ruim 600 leden, bijna 20 commissies en een goed gevulde activiteitenkalender draag je als bestuur een grote verantwoordelijkheid. Een bestuursjaar bij PS is dan ook niet niks. Officieel heet het een parttime bestuur, maar de laatste jaren is in de praktijk gebleken dat er veel tijd gaat zitten in het besturen van de vereniging. Wij willen dan ook benadrukken dat het belangrijk is dat je je dit vooraf realiseert. Als bestuurslid ben je veel aanwezig bij activiteiten, begeleid je clubmiddagen en -avonden, ondersteun je commissies, ga je langs bij externe verenigingen en vervul je jouw eigen taken. In de bijlage vind je meer informatie over de specifieke taken per functie.

Als beoogd bestuur ga je na de bekendmakingsborrel aan de slag met het maken van plannen, uitwerken van ideeën, het invullen van de jaarplanning en het verdelen van de commissies. Verder zul je meekijken met de huidige bestuursleden en langzaamaan beginnen met de overdracht.

Wil jij komend jaar lekker veel tennissen, externe toernooien bezoeken, feestjes meepakken en serieuze bestuurservaring opdoen? Stuur dan uiterlijk zondag 10 mei jouw sollicitatie met motivatie naar voorzitter@passingshot.nl. Ga jij solliciteren? Zorg dan dat je maandag 18 mei vrij houdt voor een eventueel sollicitatiegesprek. Meer informatie over de sollicitatiebrief en data die je vrij dient te houden vind je onderaan deze mail.

Twijfel jij nog over het vervullen van een bestuursfunctie, weet je niet precies voor welke functie je zou willen gaan of heb je nog andere vragen? Wij staan klaar voor alle vragen!