Borrels

Iedere twee weken hebben wij een borrel in ons stamcafé De Vrienden Live. Van te voren is er altijd de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner. Daarna gaan de stoelen aan de kant en vloeit het bier rijkelijk.

Ledenweekend

Ieder collegejaar wordt ingeluid met het ledenweekend. Dit weekend staat in het teken van feesten, proosten en gezelligheid. Traditioneel gaan wij elk jaar met een partybus naar een geheime locatie en vanaf dat moment barst het feest los! Het perfecte moment voor oude en nieuwe leden om elkaar (beter) te leren kennen!

Gala

Sinds een aantal jaar wordt er door de FeCo een knallend gala georganiseerd. Mannen strak in pak, vrouwen in de prachtigste jurken, gegarandeerd een mooi feest.

Christmas Running Dinner

Ook bij Passing Shot laten wij kerst niet zomaar voorbijgaan. Daarom wordt jaarlijks het Christmas Running Dinner georganiseerd. Iedereen wordt ingedeeld in een fietsgroep of een kookgroep. De kookgroepjes blijven op één locatie en zullen een driegangen menu voor de fietsgroepen verzorgen. De fietsgroepen fietsen voor elk gerecht naar een ander PS huis, waardoor er steeds nieuwe gezelschappen ontstaan. De avond wordt altijd mooi afgesloten met een knallende afterparty.

ABN AMRO WTT

Dit grote Rotterdamse tennistoernooi kan natuurlijk niet ontbreken op onze kalender. Ieder jaar stroomt Ahoy vol met honderden studenten vanuit heel Nederland om toppers als Federer en Zverev naar de overwinning te schreeuwen.

Wintersport

Jaarlijks wordt er door de Wispo een wintersportreis georganiseerd. Overdag de pistes af en ’s avond de kroeg in. Deze week staat altijd garant voor een groot feest.

Familietoernooi

Één keer per jaar tijdens het familietoernooi krijgen onze familieleden de kans om te zien waarom PS zo een leuke vereniging is. Families strijden zowel op als naast de baan om de titel ‘Beste PS familie’.

Spring naar toolbar